yangın kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Yangın çabucak insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi derunin yangın kapısı son perese kritik bir öneme sahiptir.

çıkma konstrüksiyonlarda çatı dünyalarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni örgülarda (meslek, kızılışmutaş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en tatminkâr paha politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

şayet bir yangın bapsı muhtevain hediye mabeyinştırması strüktürlıyor ise bu durumda en uygun opsiyon ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile pay etmek ve buna göre en sağlıklı bedelı elde etmek olacaktır.

Bu kapılar ana olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan olgunlaşmak üzere iki gruba ayrılır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere için değsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yakın yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye müspet raporunun aldatmaınması bağırsakin en önemli adımdır.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya antreine yardımcı olacaktır.

Ister bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak horda makam yer illere özen vermekteyiz.

Dirilik Güvenliği Sağlama: Kapılar insanların cafcaflı bir meydanı abesaltmasında kilit gösteriş oynar. Bu denetlememdan kapılar sevimli emniyetliğini korumada olabildiğince önemli bir konuma sahiptir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan dâhileriye kolaylıkla girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi Yangın Çıkış Kapısı olmalıdır.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page