Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Yangın kapıları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan yahut ateşten etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en tatminkâr hediye politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapıları özellikleri dayalı mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir çıbanlık altında derlenmiştir. Binaların yangından korunması üzerine yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda strüktürdan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve benibeşer hayatını baş meydan, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu durum çalma vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın bapsı kesinlikle yangın kapısı bakım konstrüksiyonlmalıdır? Yangın kapıları tekdüze hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın kârlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sağlamak için önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının dürüst bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin akva olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin şık olduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının kontrol edilmesini muhtevaerir. üste, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve davranışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı tamam itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan Panik Kanat örgüsında kullanılır. Korku çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat olabildiğince işlevsel ve kusursuz olmalıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında esrar ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kalburüstü hale getirmiştir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Bapsı omurga amacı insanların ziyan gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil geçmek, projenize şayan boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı getirmek için İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page